Mărturii

Adauga un comentariu
I.T.
Sunt inotatoare de performanta, am 15 ani. Am apelat la tehnica Bowen la recomandarea unor prieteni. Aveam umarul drept intepenit de 4-5 zile. Nu mai puteam inota decat cu pluta la antrenamente din cauza faptului ca ma durea foarte tare la rotatia bratului. Dupa prima sedinta la doamna Diana Palita, imediat a 2-a zi am reusit sa rotesc bratul fara durere. Pur si simplu a disparut. Am mai facut 2-3 sedinte pentru a echilibra si restul corpului. Acum sunt foarte bine. Voi apela oricand cu incredere la terapia Bowen. E foarte relaxanta si minunata.
A.N.
Ma numesc A.N. si am 67 de ani. Am apelat la terapia Bowen la recomandarea unei prietene pentru diverse probleme de sanatate (dureri articulare, crize de astm), care in decursul celor cateva sedinte efectuate s-au ameliorat semnificativ. Ca un efect „secundar” pozitiv am constatat ca este prima iarna in care nu am facut complicatii la plamani, fiind sub tratament Bowen la doamna Diana Palita. Multumesc
A.B.
AB 36 ani. Am apelat la terapia Bowen pentru echilibrarea corpului si pentru infertilitate. Deja dupa primele sedinte am ramas insarcinata. Nu mi-a venit sa cred. Dupa 3 ani de incercari, iata ca exista solutii blande care ajuta corpul sa se vindece singur, fara chimicale, fara hormoni. Continui terapia pentru ca ma simt din ce in ce mai bine si o recomand pe Diana Palita cu incredere.
R.M.
Ma numesc RM si am 48 ani. Am fost diagnosticata cu chist ovarian pe care medicii voiau sa-l opereze. Stiam ca aceasta minunata terapie ajuta, asa ca dupa cele 15 sedinte efectuate am refacut toate investigatiile si medicii au constatat ca chistul disparuse. Sunt bine si ma bucur foarte mult ca am scapat de operatie. Recomand cu incredere tehnica Bowen!
G.S.
Am venit cu mare incredere la Diana pentru cateva sedinte de terapie Bowen. De la o sedinta la alta am simtit cum starea mea psihica se imbunatatea, m-am reechlibrat atat pe partea emotionala cat si pe cea fizica. Recomand cu caldura ca toata lumea sa apeleze la terapii alternative pentru preventie si o sanatate mai buna. O recomand pe Diana atat pentru Bowen, cat si pentru biodinamica cranio-sacrala si terapia florala Bach.
A.D.
La recomandarea unei prietene am venit la cabinetul de terapie Bowen cu mari speranțe. Aveam niște pinteni la călcâie care îmi restricționau mersul de ceva timp. Nu mai puteam purta pantofi cu toc, dar nici în cei sport nu mă puteam deplasa foarte mult că începeau durerile. După a doua ședință de terapie Bowen am avut o revelație. Nici dimineața la primul pas nu m-au mai durut, plus că am putut sta în pantofi cu toc mai multe ore. Monturile de asemenea nu mai sunt atât de pronunțate și dureroase. O recomand cu mare căldură pe doamna Diana Paliță - terapeut Bowen.
A. D. 38 ani
F. S.
Am apelat la terapia Bowen pentru o oboseală cronică și rezultatele au fost neașteptat de rapide: am avut marea surpriză ca după a treia ședință să constat că mi-au dispărut ciocurile de la picior, iar monturile se retrag văzând cu ochii; starea generală mi s-a schimbat mult în bine, am altă dispoziție, am poftă de viață și aștept cu nerăbdare fiecare ședință săptămânală. Mulțumesc.
C.P.
Mă numesc C.P. și am 38 de ani. Știam că am o mică piatră la rinichi și m-am decis să apelez la terapii alternative înainte de a mai lua medicamente. Și astfel am ajuns cu o recomandare la terapia Bowen. Pe lângă starea de bine care o simțeam după ședințele Bowen, precum și somnul mult mai odihnitor, după a 3-a ședință am simțit a doua zi o durere în rinichiul stâng (unde era piatra), apoi spre seară s-a mutat spre vezica urinară, am băut multă apă și mi-a dispărut durerea. De atunci nu mai am nici pietre nici dureri. Mulțumesc Bowtech!
T.T.
Sunt mămica unui băiețel de 1 an si 5 luni, căruia la vârsta de 2 luni i s-a descoperit un torticolis sever pe partea dreaptă. Nu stătea cu capul decât pe partea dreaptă, iar la baie plângea când încercam să-i dăm capul pe spate. Am încercat tot felul de tratamente, dar altceva în afară de traumatizarea copilului nu am obținut. Simțeam că nu mai știu ce să fac. Până am auzit de la cineva de terapia Bowen și de d-na terapeut Diana. Am programat copilul cât mai repede, mi s-a spus cam cum funcționează și n-am avut încotro decât să sper într-o ameliorare. Pot să vă spun că déjà după prima ședință băiețelul meu nu a mai plâns la baie, iar după încă 2 ședințe nu se mai cunoștea problema lui. Întoarce capul pe ambele părți fără probleme. Mulțumim tehnicii Bowen că a ajuns și în România!
A.C.
Deja vin la terapie de aproape un an, suferind de dureri severe de spate de câțiva ani. Diana mi-a recomandat tehnica Bowen pe care o practică, dar eu am decis să o încerc doar după ce am citit pe internet mai multe mărturii de la persoanele care au beneficiat de pe urma acestei terapii. În ciuda scepticismului meu inițial (recunosc destul de mare) (ca să fiu sincer nu știu nici acum cum funcționează), în câteva zile de la prima ședință durerile de spate s-au estompat apoi au dispărut complet. Aceasta a fost o lecție pentru mine, că nu trebuie întotdeauna să înțelegem cum funcționează ceva atât timp cât funcționează și sunt rezultate. Chiar am văzut rezultatele! Am recomandat mâinile magice ale terapeutei Diana oricui se confruntă cu dureri de spate de atunci și continui să o fac în continuare. Mulțumesc Diana pentru că mi-ai arătat cum e viața fără dureri și cu mai mult calm într-o lume atât de agitată! (A. C. 41 ani)
R.M.
Mă numesc R.M., în vârstă de 47 de ani, și m-am decis să apelez la terapia Bowen pentru problemele hormonale cu care mă confruntam, probleme specifice vârstei. Deși am încercat și alte terapii și am apelat și la ajutorul plantelor, aceste probleme nu au disparut. Dar prin Bowtech, ședință după ședință am constatat că efectele premenopauzei dispar și nu numai atât, s-au rezolvat și alte aspecte care creau disconfort în viață de zi cu zi, cum ar fi picioarele umflate și durerile mele cervicale pe care deja le consideram un element constant în viața mea. Este uimitor să simți cum energiile circulă din ce în ce mai armonios și cum durerile și blocajele dispar pur și simplu. Mulțumesc d-nei terapeut pentru că mi-a facilitat vindecarea.
M.C.
Mă numesc M.C.. Întâmplarea a făcut să descopăr această terapie care m-a ajutat foarte mult într-o criză de lombosciatică. Dar adevărata surpriză a fost atunci când am descoperit că în urma ședințelor de terapie Bowen starea generală de sănătate s-a îmbunătățit foarte mult, iar peste iarna virozele m-au ocolit. Ședințele de terapie sunt momente plăcute de relaxare în urma cărora mă simt revigorată. Mulțumesc mult d-nei terapeut pentru ajutor.