Cine are nevoie

   

Terapia Bowen este potrivita atât copiilor nou-născuţi cât şi bătrânilor, aşadar la orice vârstă, oricine poate beneficia de terapia Bowen.

Poate ajuta la recuperare în cazul multor afecţiuni, de la traumatisme, accidente, operaţii sau afecţiuni acute la boli cronice, în funcţie de capacitatea de autovindecare a fiecărui individ. 

Terapia Bowen acţionează holistic, tratând omul în ansamblu, atât fizic cât şi emoţional şi spiritual. Mulţi pacienţi au afirmat ca Bowtech este cea mai relaxantă terapie pe care au experimentat-o vreodată.

Încă ceva important de reținut: Având în vedere că terapia Bowen a fost și este aplicată atât pe bebeluși, dar și pe animale, chiar cu rezultate spectaculoase, nu poate fi vorba de efectul Placebo.

Ce e bine de ştiut:

Bolile acute necesită un număr minim de şedinţe, deja după prima terapie declanşându-se procesul de autovindecare. În bolile cronice însă, care persistă de mult timp, perioada de tratament poate să dureze mai mult, urmând anumite protocoale, în functie de afecţiune şi de pacient. Fiecare fiinţă este unică în felul său iar corpul decide singur cât de lent sau rapid vrea să se însănătoşească. Dacă respectaţi indicaţiile terapeutului după fiecare tratament, veţi fi încântaţi de rezultate. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să învăţaţi să recunoaşteţi orice schimbare intervine în starea dumneavoastră de la o şedinţă la alta.