Bună ziua,

Sunt Diana Cristina, o ardeleanca din Sibiu, acest burg răvășitor de frumos, care a inspirat poeți și a incantat turiștii deopotrivă. Aici mi-am petrecut o buna parte din viată, crescuta, împreună cu sora mea Sanda, într-o familie iubitoare de profesori, familie în care de mica am învățat valoarea sănătății și a remediilor naturale, așa cum au fost transmise din generație în generație.

Am urmat scoală și liceul german din Sibiu, mergând apoi, pentru ca era „la moda”, spre Facultatea de Comerț în București. După terminarea facultății am rămas în București unde mi-am întemeiat o familie pentru care nu încetez sa fiu recunoscătoare, care mă motivează și îmi confirma ca viată trebuie trăită încercând sa oferi bucurie și speranța celor din jur. Familia mea m-a susținut în toata etapa de redescoperire și transformare a carierei mele.

Sunt o fire dinamica, entuziasta, curioasa si, pentru mine,  a caută, a cultiva și a practica binele este o bucurie în sine.

Astfel am ajuns sa învăț reflexoterapia, masajul și apoi sa descopăr minunata tehnica Bowen (Bowtech) pe care o practic astăzi. în permanenta învăț cate ceva nou, urmând diverse cursuri de specialitate în domeniul terapiilor complementare (biodinamica cranio-sacrala, terapia florala Bach) și al dezvoltării personale.  

Mă consider un om echilibrat, pasionat de meserie și dornic întotdeauna să ajute cu tot ce-i sta în putința. Entuziasmul cu care lucrez își pune amprenta în rezultatele pe care le-am obținut de-a lungul timpului.

Dorința mea este sa ajut oamenii din jurul meu sa duca o viată sănătoasă, echilibrata și fără dureri.

Nu știu daca  a fi terapeut este o meserie fără sa fie și o menire, dar nu vreau sa spun vorbe mari, menționez doar atât: în fiecare zi învăț ceva, în fiecare zi simt mulțumire ca am ales acest drum.

 

Mulțumesc și va aștept cu drag!

Diana